fbpx
hero background

ACTUEEL

Actueel

Gerbera United beloont klanten Fleurada, P. van Dam en Bloomon

28 januari 2019

In 2015 is Gerbera United gestart met het belonen van klanten. De traditie wordt deze week voortgezet.

28 januari 2019 – Afgelopen week werden er drie klanten van Gerbera United in het zonnetje gezet; Fleurada, P. van Dam en Bloomon.

Gerbera United beloont FleuradaBeloning voor de ‘Grootste klant’

Voor het tweede jaar op rij is Fleurada ‘Klant van het jaar’ de grootste overall klant. Dat verdient een beloning! En daarom werd Fleurada en haar medewerkers op donderdag 24 januari verrast door W.P. van den Berg en Dick Kooij (eigenaren van Gerbera United) met een taart en een gerbera boeket.

Gerbera United beloont P.van Dam

 

VMP-koppeling

Naast de grootste klant is er ook gekeken naar wie de meeste bloemen via de VMP-koppeling besteld. Er zijn nu ruim 100 klanten die via VMP gekoppeld zijn en dit werkt erg goed, het is snel en minder foutgevoelig. Daarom wil Gerbera United de grootste VMP-klant belonen. Dit is voor de tweede keer op rij P. van Dam. Dit bedrijf neemt 10% van de totale VMP-verkoop van Gerbera United voor zijn rekening. Zij werden ook op donderdag 24 januari in het zonnetje gezet door middel van een taart en boeket.

Meest innovatieve klant

Gerbera United beloont Bloomon

Naast de eerdergenoemde prijzen, heeft Gerbera United ook gekeken naar de meest innovatieve klant van 2018. Volgens Gerbera United is dit Bloomon. Op vrijdag 25 januari is bij Bloomon ook een taart langsgebracht. Gerbera United beloont Bloomon vanwege haar innovatieve karakter en vindt dat de boeketten en marketingaanpak van dit bedrijf zeer vernieuwend zijn. Bovendien zorgt Bloomon voor een nieuwe impuls binnen de bloemenverkoop in het algemeen.

Aandacht voor klanten

De klanten van Gerbera United bevinden zich op alle veilingen in Nederland. Het persoonlijk contact met hen wordt als zeer belangrijk beschouwd en daarom probeert Gerbera United hier veel aandacht aan te besteden, onder andere door klanten in het zonnetje te zetten, zoals deze week. Met deze actie hoopt Gerbera United haar waardering te uiten naar haar trouwe klanten. De actie wordt volgend jaar zeker herhaald!

Over Gerbera United

Gerbera United is dé gerbera specialist en biedt een uitgebreid assortiment met speciale soorten via de ‘Ambition’-lijn. Deze collectie wordt ieder jaar vernieuwd met de nieuwste soorten. Het resultaat zijn gerbera’s in de meest verrassende vormen! Denk aan de springerige Springs, de piepkleine Piccolini, de gekrulde Pasta’s, de dromerige Pastini en de gevulde Gerondo. Al deze variëteiten zijn in diverse kleuren beschikbaar én als groot- en klein bloemige variant. De soorten worden daarnaast ook als ‘United Crazy mix’ aangeboden, een ware kleurenexplosie van Gerbera’s! Naast de ‘Ambition’-lijn wordt het assortiment van Gerbera United aangevuld met de sterke klassiekers van de ‘Perfection’-lijn. Samen vormen ze een totaalassortiment, waardoor de klant op één adres terecht kan voor al haar gerbera’s.