fbpx

Gerbera United

maak kennis met de kwekers

Het begint allemaal in de kassen van Gerbera United. Dit jaar breidt Gerbera United uit met een nieuwe locatie in Nootdorp, naast de twee al bestaande kwekerijen in de gemeente Zuidplas. Op deze drie locaties wordt er op 10,5 hectare een grote diversiteit aan gerbera’s gekweekt. Hierdoor kunnen we een breed en gevarieerd gerbera assortiment bieden én is Gerbera United een ‘one-stop-shop’ voor al haar klanten.
Met de focus op bijzondere rassen die niet in een boeket kunnen ontbreken, richten we ons op de groothandel, die op hun beurt de bloemist belevert. Als de gerbera specialist mét bijzonder assortiment zien we het als onze taak om er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat de bloemist een origineel boeket kan creëren met onze onderscheidende gerbera’s.
De ambitieuze kwekers achter Gerbera United zijn Dick Kooij en W.P. van den Berg. Met elk een eigen specialiteit, startten ze in 2009 Gerbera United. Samen kweken ze het hele jaar door de mooiste en meest bijzondere gerbera’s; met inmiddels een uitgebreid assortiment klassieke schoonheden én bijzondere varianten in diverse kleuren en maten.

24 uur per dag bestellen
105000 Vierkante meter
kweekruimte
85 Perfection rassen
67 Ambition rassen
48000000 stelen per jaar

Goed om te weten...

Sterk in ieder soort order

Goede service is een eigenschap die we koesteren, bij zowel kleine als grote orders. We denken daarom met de klant mee en zorgen ervoor dat u ons product zo snel mogelijk in handen heeft. ’s Ochtends besteld, is ’s middags op locatie. Maar er is meer wat Gerbera United onder goede service vindt vallen; zo inspireren we onze klanten graag met een onderscheidend assortiment en de nieuwste trends van dit jaar.

+

Eén leverancier, 152 rassen

Voor een duidelijk overzicht heeft Gerbera United de twee assortimentslijnen ‘Ambition’ en ‘Perfection’. Bij ‘Ambition’ behoren gerbera’s in de meest verrassende vormen. Denk aan de piepkleine Piccolini, de gekrulde Pasta, de weelderige Springs en de gevulde Bolvormigen. ‘Perfection’-variëteiten zijn de sterke klassiekers, waarmee de collectie wordt aangevuld. Al deze rassen zijn het gehele jaar leverbaar en samen vormen ze een totaalassortiment, waardoor u op één adres terecht kunt voor al uw gerbera’s.

+

24/7 bestellen via de webshop

Gerbera United biedt een uitgebreide dienstverlening voor haar klanten, waarbij ook een digitale bestelmethode hoort. Via onze webshop wordt het complete aanbod in alle verpakkingslijnen continu en actueel aangeboden. Hierdoor kunnen klanten op ieder gewenst moment bestellen, met zekerheid van levering. Door middel van een inlogcode is de webshop te bezichtigen. Nog geen code? Vraag hem bij ons op!

Samen sterk

Gerbera United in beeld

Achter kwekers Dick en W.P. staat een gedreven team wat Gerbera United maakt. Met elkaar hebben we hetzelfde doel voor ogen: onze klant verrassen met de meest bijzondere gerbera’s. Meer weten over Gerbera United en haar rassen? We staan graag voor u klaar!

gerbera united mensen