hero background

Blog

Actueel

Geslaagde Bloemisten Meetup bij Gerbera United

24 september 2018

Zondag 23 september was het zover, de Bloemisten Meetup van De Vakbloemist vond bij ons op het bedrijf in Zevenhuizen plaats. Samen met Ben van der Kooij Orchids mochten wij als host de aangesloten bloemisten ontvangen.

Ieder kwartaal wordt er vanuit het platform De Vakbloemist een Bloemisten Meetup georganiseerd, om de aangesloten kwekers, veredelaars en bloemisten met elkaar te verbinden. We hebben er tijdens deze middag alles aan gedaan om de bezoekers zoveel mogelijk te inspireren en informeren. Zo werden de bloemisten in twee groepen verdeeld en kregen zij per groep een rondleiding door de kas van zowel Ben van der Kooij als bij ons. Het is ontzettend leuk om de bloemisten meer te vertellen over wat er allemaal komt kijken bij het kweken van gerbera’s en we merkten aan geïnteresseerde vragen dat er ook veel belangstelling naar is. Opkomende bloemstylisten Thijs Harmens en Pascal de Laat gaven demonstraties met onze bloemen en die van de Vakbloemist partners om de bezoekers te inspireren. Onder het genot van een drankje en (Spaans) hapje, konden de bloemisten netwerken met elkaar én met de deelnemende Vakbloemist partners die aanwezig waren, zoals Dümmen Orange, Florist Breeding, Chrysal en Van der Lugt Lisianthus.

Wij kijken terug op een geslaagde middag en vonden het ontzettend leuk om de bloemisten op ons bedrijf te mogen ontvangen!

Bekijk de Facebook pagina van De Vakbloemist voor een uitgebreide fotoreportage!