fbpx
hero background

ACTUEEL

Actueel

Klanten P.van Dam en Celdomy worden beloond

20 januari 2020

Het is inmiddels een traditie geworden: in januari zetten we onze ‘grootste klanten’ in het zonnetje! We waarderen onze trouwe klanten enorm en willen dit graag kenbaar maken, daarom is deze actie in 2015 bedacht.

Beloning voor de ‘Grootste klant’
Nadat Fleurada de afgelopen twee jaar ‘Klant van het jaar’ werd, is het dit keer P.van Dam die deze titel mag dragen. In 2019 heeft dit bedrijf de meeste bloemen gekocht bij Gerbera United. Daarom werd P.van Dam op dinsdag 14 januari verrast door eigenaren W.P. van den Berg en Dick Kooij met een taart en een gerbera boeket.

Snelst groeiende klant
Naast de grootste klant is er ook gekeken naar welke klant er het meest gegroeid is in 2019 en dat is Celdomy! Op dinsdag 14 januari werd ook dit bedrijf in het zonnetje gezet met een taart en gerbera boeket.

Aandacht voor klanten
Gerbera United heeft veel klanten in Naaldwijk, Aalsmeer en Rijnsburg. Het persoonlijk contact met hen wordt als zeer belangrijk beschouwd en daarom probeert Gerbera United hier veel aandacht aan te besteden, onder andere door klanten in het zonnetje te zetten, zoals deze week. Met deze actie hoopt Gerbera United haar waardering te uiten naar haar trouwe klanten. De actie wordt volgend jaar zeker herhaald!