hero background

ACTUEEL

Actueel

Onze gerbera’s zijn volop beschikbaar!

1 april 2020

Door de wereldwijde coronacrisis begeven ook wij ons in zwaar weer. We kunnen veel van onze bloemen niet meer aanvoeren en we willen zoveel mogelijk voorkomen dat we onze prachtige producten moeten weggooien. En daarom moeten we creatief zijn!
Dit zorgt ervoor dat we in een korte tijd maar liefst twaalf verkooppunten hebben gerealiseerd! Op onderstaande plekken kunt u terecht voor de mooiste gerbera boeketjes, variërend van 1 kleur tot bosjes met meerdere kleuren. Elke dag vers aangeleverd vanuit onze kwekerijen, voor twee bosjes betaalt u slechts €5!

Wij houden u dagelijks op de hoogte van de drive-inn verkopen via social media. Houd onze Instagram en Facebook pagina hiervoor in de gaten!

Ook online te koop
Nieuw! Een heuse Gerbera United webshop. Hier kunt u terecht voor gerbera’s in verschillende combinaties. Dit is hét moment om medewerkers en relaties een hart onder de riem te steken met een kleurrijke bloemenmix om het thuis gezellig(er) te maken! Minimale afname is 50 stuks en het aflevermoment gaat in overleg.

Neem nu een kijkje op onze webshop!