Skip to main content

socials

nieuws

Verkiezing klant van het jaar 2023

3 minuten 24 maart 2024
Het is alweer 10 jaar traditie bij Gerbera United om een keer per jaar een aantal klanten in het zonnetje te zetten. Bij Gerbera United vinden we het belangrijk om klanten te belonen voor hun loyaliteit. ‘We leveren aan bedrijven in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg en zijn dankbaar voor de prettige samenwerking met de diverse partners’.

Net als voorgaande jaren ging er dinsdag 19 maart een team van 3 man sterk op pad met taart, prachtige United Crazy Mixen  en de felbegeerde trofeeën die we speciaal voor dit jaar in een nieuw jasje hebben gestoken. Uiteraard was als eerste de grootste klant van 2023 aan de beurt en zo kwam de caravaan aan in Aalsmeer. Vorig jaar was OZ-Hami nog verwikkeld in een nek aan nek race met de uiteindelijke winnaar Duyvenvoorde flowers & plants, maar dit jaar was het overduidelijk. OZ-Hami ging voor de eerste plaats! Giliam van Egmond nam namens OZ-Hami de honneurs waar, “vorig jaar hebben wij met Gerbera United de handen in elkaar geslagen om nog intensiever te gaan samenwerken en dit doen wij nu onder de vlag van het Prefferd Partner Program, deze prijs is dan ook een bekroning van een goed begin!’

Vervolgens bleven de heren op Aalsmeer om daar ook de grootste stijger van ons trouwe klantenbestand in het zonnetje te zetten. Namens FM Group namen Theo de Lange en Willem Guijt het beeldje in ontvangst.

Ook Naaldwijk werd uiteraard niet overgeslagen. Het bedrijf van Duyvenvoorde flowers & plants die de laatste 2 jaren bovenaan de ranking had gestaan, ging dit jaar voor de bokaal voor Runner-up 2023. Ook hier werden wij hartelijk ontvangen door de heren Anne Pluimgraaff en Mickel van der Valk. Na de overhandiging van de taart, boeketten en de bokaal waren er nog twee adressen te gaan.

De beide laatste bedrijven die we extra aandacht willen geven zijn te vinden in  Rijnsburg. Als eerste noemen we het bedrijf V&E Bloemengroothandel, dit bedrijf is de winnaar van de “in the spotlight 2023 ”bokaal. Het prettige contact met V&E als vaste factor op Rijnsburg  is voor ons doorslaggevend geweest. Rolf Beekhuis nam de honneurs waar voor dit innovatieve bedrijf.

Nieuw dit jaar was de aanmoedigingsprijs, deze prijs moet je zien als een hart onder de riem. Ferry Lamboo nam deze prijs in ontvangst namens A. Heemskerk.

Met deze actie toont Gerbera United haar waardering naar een aantal van haar trouwe klanten. Helaas kunnen we niet bij al onze gewaardeerde trouwe klanten langs met een bokaal. Ontdek dan ook zelf de meerwaarde van onze kwaliteit, duurzaamheid, teelt- en verwerkingsprocessen en klantgerichtheid. Samen creëren we een bloeiende toekomst vol prachtige gerbera’s en wie weet staan we volgend jaar wel bij jou op de stoep!