Skip to main content

socials

over ons

altijd the
perfect match

Met Gerbera United als lange termijn partner beschik je altijd over een compleet en bijzonder assortiment gerbera’s, volledig en op tijd geleverd. Op 10,5 hectare verspreid over onze locaties in Nootdorp, Moerkapelle en Zevenhuizen telen we meer dan 130 soorten gerbera’s. Wij vinden altijd 'the perfect match' tussen ons assortiment en jouw wensen.

onze roots

Gerbera United is in 2009 ontstaan na een fusie tussen de kwekerijen van Dick Kooij en WP van den Berg. Beide bedrijven hadden de ambitie om de meest vooruitstrevende gerberakwekerij te worden en zagen de potentie om dit met elkaar te realiseren. Het assortiment van de twee kwekerijen sloot perfect op elkaar aan, waardoor Gerbera United een breed en onderscheidend assortiment gerbera kon leveren, aansluitend op de trends van het moment.

In 2018 werd een nieuwe productielocatie in Nootdorp geopend. Binnen deze kwekerij zijn de meest geavanceerde teelt- en verwerkingssystemen ontwikkeld, afgestemd op de bedrijfsvoering van Gerbera United. Met een nieuw order- en voorraadsysteem slaagde het bedrijf erin om gerbera’s van hoge kwaliteit efficiënt te leveren in de gewenste verpakking en transportoplossing.

letting you
stand out

Met onze gerbera's van de hoogste kwaliteit is het maken van een origineel boeket eenvoudiger dan ooit. Wij kiezen niet voor standaard, maar spelen voortdurend in op jouw wensen en de veranderende behoeften in de markt. Zo blijven wij jou verrassen met onze innovatieve en duurzame processen en onze unieke bloemen vanuit onze kwekerijen. Wij stellen jou in staat je te onderscheiden.

data en
technologie

Wij investeren continu in de beste teelttechnieken, verwerkingsprocessen, biologische gewasbescherming en houdbaarheid tijdens distributie. Zo kweken wij steeds meer op basis van data uit de markt en blijven wij onze productie per vierkante meter verhogen. Met Gerbera United als parter kun je vertrouwen op gerbera's van de hoogste kwaliteit, uiterst efficiënt geleverd in de gewenste verpakking en transportoplossing. Door onszelf continu te ontwikkelen en uitdagingen aan te gaan, blijven wij bekend staan als de meest vooruitstrevende gerberakweker wereldwijd.

duurzaam assortiment

Wij bieden een duurzaam assortiment door gebruik te maken van de nieuwste teelttechnieken. Zo telen wij met LED-verlichting, duurzame ontvochtigingsinstallaties, drone's voor biologische bestrijding, een slimme e-boiler en de nieuwste energiedoeken. Zo produceren we meer gerbera's met minder energie, wat het klimaat en het milieu ten goede komt. Bij ons kun je rekenen op de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbeid, gewasbescherming en milieu. Ons bedrijf beschikt over de volgende certificeringen: MPS A, MPS Gap en MPS SQ.

onze waarden

 • colourful

  Met een compleet en kleurrijk assortiment gerbera’s en een drive om klanten blij te maken brengen wij vrolijkheid in het leven van mensen. Onze communicatie met jou is direct, open en persoonlijk. Wij weten plezier en professionaliteit te combineren voor een optimale samenwerking en wederzijds succes.

 • loyal

  Door te blijven investeren in excellente service hebben wij het vertrouwen gewonnen van klanten wereldwijd. Wij communiceren glashelder, zijn flexibel en weten te anticiperen op jouw behoeften. Je kunt vertrouwen op onze toewijding en loyaliteit. Wij vinden altijd 'the perfect match' tussen ons gerbera-assortiment en jouw wensen.

 • effective

  Onze gerbera’s vinden effectief hun weg van onze kwekerij naar jou. Dankzij ons ingespeelde team en geavanceerde teelt- en verwerkingsprocessen, arriveren onze gerbera’s snel en vers bij jou. Bij Gerbera United heb je zekerheid dat je gerbera’s van de hoogste kwaliteit op tijd geleverd krijgt in de gewenste verpakking en transportoplossing. Wij maken jouw hoge verwachtingen waar.

 • innovative

  Wij durven te kiezen voor anders en blijven onszelf vernieuwen. Door te innoveren op het gebied van teelt, verwerking, energie, arbeid en distributie blijven wij vooroplopen. Wij onderscheiden ons met een vernieuwend en compleet assortiment en weten in te haken op de nieuwste trends. Met onze duurzame en innovatieve processen en producten verrassen wij klanten wereldwijd.

  Diana van den Berg

  letting you stand out

  Met onze unieke gerbera's van de hoogste kwaliteit is het maken van een origineel boeket eenvoudiger dan ooit.