Fleurig en veelzijdig

mogen we u inspireren?

Elk jaar brengt Gerbera United een brochure uit. De assortimentscatalogus 2017-2018 is inspirerender dan ooit, waarmee we uit elke bloemliefhebber de bloemist naar boven halen. Van het vernieuwde assortiment tot aan de creatieve maak-het-zelf boeketten! Daarnaast inspireren we met drie trends. Een tipje van de sluier? Denk aan de sferen van de Kosmos, rebellerende combinaties vol kleurcontrast, maar ook aan een zacht, allround kleurenpalet. Ontdek het zelf via de onderstaande button!

Kleurrijke updates

volgt u ons al op social media?

Ook op onze social media kanalen posten we kleurrijke foto’s van onze meest bijzondere soorten. Laat uw timeline met kleur vullen door ons te volgen op Instagram en Facebook!

Trends 2017 | 2018

Out of Space

De ruimte, de kosmos, of het heelal: een onderwerp waar men niet uitgesproken over raakt en waar door velen inspiratie door wordt opgedaan. Zo ook door ons, in de trend Out of Space.

De diepe donkere tinten van het universum zetten de ondertoon voor deze trend. Donker geel, lila, wit en roodtinten zorgen voor het contrast en rekken de grenzen van het onbegrensde verder uit. De kunstige, ronde vormen van onze bloemen maken de trend af met een planeetachtige uitstraling. Zie onze soorten Alliance, Terra Orion, Cookies ‘n Cream, Avignon, Franky en Alaska voor eindeloze inspiratie, geheel passend in deze stijl.

Gender Neutral

Vrouwelijk, of toch mannelijk? Of zit het er tussenin? Het kleurenpalet van zachte gele en roze kleuren en sterke, warme bruine en oranje tinten vult de huiskamer met sfeer en vormt de nieuwe trend van dit jaar.

Deze romantische stijl is afgeleid van gemoderniseerde retro ideeën en is goed te combineren met kleine, sterke en unieke bloemen. Bijvoorbeeld met onze mooie gerbera Himalia, Cream Springs, Pasta Rosata, Bianchi, Pettycoat, Alliance en Ballroom. Modern, met een herkenbaar tintje. Veilig en tegelijkertijd verrassend. Simply soft. De trend Gender Neutral heeft het allemaal.

Happy Rebel

Onder het mom ‘iedereen is een designer’ presenteren we graag de vrolijkste trend, Happy Rebel. De naam zegt het al… Zo rebels als de trend is, kunnen de gekste combinaties gemaakt worden met een mix van felle en zachte kleuren, gekke accessoires en de leukste vazen. Heerlijk eigenwijs.

De kleuren oranje, geel en roze vormen een levendige basis om het huis te pimpen en zorgt voor een kleurenpalet om mee te spelen. Onze gerbera’s zijn geweldig te combineren in een mix of gemengd boeket, maar ook in een mono-bos met speciale effecten. Zoals u kunt zien, horen gerbera soorten Davidson, Caprice, Pasta Romana, Pasta di Mamma, Sponge Bob, Alex, Aladin en Spotlight als geen ander thuis in deze trend.