Vernieuwend en inspirerend

mogen we u verrassen?

Ieder jaar brengt Gerbera United een brochure uit. De editie 2018-2019 mag eigenlijk geen brochure of assortimentscatalogus genoemd worden, het is namelijk een heus magazine! In deze editie tonen we vol trots de uitbreiding van ons assortiment, met maar liefst 26 soorten. U leest alles over de nieuwe Pastini en Piccolini en we hopen u te inspireren met bijzondere sfeerbeelden. Dit magazine is onder andere te vinden bij verkooppunten en beurzen en evenementen waar wij aan deelnemen. Of digitaal via onderstaande button te bekijken!

Kleurrijke updates

volgt u ons al op social media?

Ook op onze social media kanalen posten we kleurrijke foto’s van onze meest bijzondere soorten. Laat uw timeline met kleur vullen door ons te volgen op Instagram en Facebook!

Trends 2017 | 2018

Out of Space

De ruimte, de kosmos, of het heelal: een onderwerp waar men niet uitgesproken over raakt en waar door velen inspiratie door wordt opgedaan. Zo ook door ons, in de trend Out of Space.

De diepe donkere tinten van het universum zetten de ondertoon voor deze trend. Donker geel, lila, wit en roodtinten zorgen voor het contrast en rekken de grenzen van het onbegrensde verder uit. De kunstige, ronde vormen van onze bloemen maken de trend af met een planeetachtige uitstraling. Zie onze soorten Alliance, Terra Orion, Cookies ‘n Cream, Avignon, Franky en Alaska voor eindeloze inspiratie, geheel passend in deze stijl.

Gender Neutral

Vrouwelijk, of toch mannelijk? Of zit het er tussenin? Het kleurenpalet van zachte gele en roze kleuren en sterke, warme bruine en oranje tinten vult de huiskamer met sfeer en vormt de nieuwe trend van dit jaar.

Deze romantische stijl is afgeleid van gemoderniseerde retro ideeën en is goed te combineren met kleine, sterke en unieke bloemen. Bijvoorbeeld met onze mooie gerbera Himalia, Cream Springs, Pasta Rosata, Bianchi, Pettycoat, Alliance en Ballroom. Modern, met een herkenbaar tintje. Veilig en tegelijkertijd verrassend. Simply soft. De trend Gender Neutral heeft het allemaal.

Happy Rebel

Onder het mom ‘iedereen is een designer’ presenteren we graag de vrolijkste trend, Happy Rebel. De naam zegt het al… Zo rebels als de trend is, kunnen de gekste combinaties gemaakt worden met een mix van felle en zachte kleuren, gekke accessoires en de leukste vazen. Heerlijk eigenwijs.

De kleuren oranje, geel en roze vormen een levendige basis om het huis te pimpen en zorgt voor een kleurenpalet om mee te spelen. Onze gerbera’s zijn geweldig te combineren in een mix of gemengd boeket, maar ook in een mono-bos met speciale effecten. Zoals u kunt zien, horen gerbera soorten Davidson, Caprice, Pasta Romana, Pasta di Mamma, Sponge Bob, Alex, Aladin en Spotlight als geen ander thuis in deze trend.