Skip to main content

socials

we let

you
stand out

Wij stellen jou in staat je te onderscheiden. Met onze unieke gerbera's van de hoogste kwaliteit is het maken van een origineel boeket eenvoudiger dan ooit.

jouw

vijf voordelen

vernieuwend en compleet assortiment

Van een gerbera zoals je hem gewend bent tot aan unieke variëteiten. Ons assortiment bestaat uit gerbera's van verschillende soorten, kleuren en maten. Van mini gerbera's tot grootbloemige varianten. Van pasta tot piccolini. Onze gerbera's zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingen, aantallen en mixen. Ze pronken in een mono boeket en zijn absolute eyecatchers in een gemengd boeket. Als partner van Gerbera United beschik je altijd over een vernieuwend en compleet assortiment.

voorop in duurzaamheid

Wij bieden een duurzaam assortiment door gebruik te maken van de nieuwste teelttechnieken. Zo produceren we meer gerbera's met minder energie, wat het klimaat en het milieu ten goede komt. Bij ons kun je rekenen op de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbeid, gewasbescherming en milieu. Wij blijven voorop lopen door te investeren in innovatie en duurzaamheid en continu nieuwe doelen te stellen. Zo hebben we in 2022 het doel gesteld om ons energieverbruik tegen 2025 met 75% te hebben verlaagd. Ons bedrijf beschikt over de volgende certificeringen: MPS A, MPS Gap en MPS SQ.

optimale teelttechnieken

Op 10,5 hectare verspreid over de locaties Nootdorp, Moerkapelle en Zevenhuizen telen we meer dan 130 soorten gerbera’s. Wij gebruiken de meest innovatieve en duurzame teelttechnieken zoals LED-verlichting, ontvochtigingsinstallaties, toevoegen van de E-boiler en energiedoeken. Hierdoor telen we meer bloemen met minder energie en weten we de efficiëntie te verhogen. Wij zijn jouw one-stop-shop voor gerbera's.

in time delivery verpakken en logistiek

Onze gerbera’s vinden uiterst effectief hun weg van onze kwekerij naar jou. In Nootdorp en Moerkapelle beschikken wij over een geavanceerde verwerkingslocatie en een efficiënt logistiek proces. Zo arriveren onze gerbera’s nog sneller en verser bij jou. Dankzij ons goed op elkaar ingespeelde team, innovatieve teelttechnieken, efficiënte verwerkingsprocessen en slimme order- en voorraadsysteem heb je zekerheid dat de gerbera’s op tijd bij jou geleverd worden in de gewenste verpakking en transportoplossing.

klantgericht meedenken

Wij vinden altijd 'the perfect match' tussen ons gerbera-assortiment en jouw wensen. Hierbij communiceren we glashelder, denken we mee en weten we te anticiperen op jouw wensen en data uit de markt. Als meest klantgerichte gerberakweker kun je vertrouwen op onze toewijding en loyaliteit. Wij blijven investeren in excellente service en weten altijd plezier en professionaliteit te combineren voor een optimale samenwerking en wederzijds succes.

altijd een origineel boeket

130+ soorten gerbera's

Met meer dan 130 soorten gerbera’s in onze kwekerijen bieden wij jou een uitgebalanceerd en onderscheidend assortiment. Geteeld onder optimale omstandigheden door toegewijde mensen.

onze strategie is gebaseerd op

lange termijn samenwerking

Wij vinden altijd 'the perfect match' tussen ons assortiment en jouw wensen. Bij Gerbera United heb jij zekerheid van een compleet assortiment gerbera’s, volledig en op tijd geleverd. Wij gaan voor wederzijds succes op de lange termijn.