Skip to main content

socials

vacature

Vacature voor scholieren

Zaterdagochtend, tijdens vakanties, op vrije schooldagen Op elke locatie

Wel eens van gerbera’s gehoord? Dat is één van de bekendste bloemsoorten ter wereld. En wij, Gerbera United, zijn één van de meest bekende telers in gerbera’s. Wij zijn op zoek naar enthousiaste scholieren die het leuk vinden om op zaterdagen, vakanties en vrije schooldagen te komen werken.

wie zijn wij?

Een innovatief bedrijf met de missie om zoveel mogelijk directe-, indirecte klanten en bloemisten die met ons product werken blij te maken. Dit doen we door elke dag ons best te doen om een mooi product te telen, excellente service te verlenen en in te zetten op samenwerkingen met collega’s en partners in de bloemensector.

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Wij investeren in de medewerkers van morgen en vinden het daarom belangrijk om al tijdens de oriëntatiefase een blijvende indruk achter te laten over wat wij als werkgever te bieden hebben. Gerbera United biedt daarom stages en leerwerk trajecten aan, en geven flexibiliteit, waardoor studeren en werken bij ons goed te combineren is.

Ben jij minimaal 14 jaar oud, ben je nog bezig met een opleiding en wil je graag wat extra geld verdienen? Kom dan werken bij in de kleurrijke kassen van Gerbera United! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde scholieren die op zaterdagochtenden, tijdens vakanties en op vrije schooldagen willen werken.

de werkzaamheden

Jouw voornaamste taken zullen het oogsten, sorteren en klaarmaken van onze gerbera's voor de veiling zijn. Je komt terecht in een aangename werkomgeving met een gezellig team.

direct solliciteren

Ben jij die gemotiveerde scholier die wij zoeken?
Vul dan onderstaand formulier in of bel naar ons vaste nummer: 079 593 1252
Ongeldige invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer


Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

kom ons team versterken

Samen voor 'the perfect match' zorgen tussen ons assortiment en onze klanten? Wij investeren in jouw talent.