Skip to main content

socials

nieuws

Rebranding van Gerbera United

5 minuten 30 augustus 2023
Met trots presenteren we onze eerste nieuwsbrief in de nieuwe huisstijl van Gerbera United. Graag stellen we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen die zich de afgelopen periode binnen Gerbera United hebben voorgedaan.

In de afgelopen tijd hebben we intensief gewerkt aan een ambitieus project namelijk de rebranding van Gerbera United. We zijn druk bezig geweest met het ontwikkelen van een geheel vernieuwde huisstijl en uiteraard een daarbij passende strategie voor de toekomst. Een van de meest opvallende aspecten is ons vernieuwde logo, dat wij tijdens de laatste Trade Fair Aalsmeer presenteerde. Jullie hebben het vast al eerder gezien! Ons logo staat voor onze kernwaarden en straalt daarnaast onze veelzijdigheid en de kleurrijke pracht uit waarvoor wij staan.

nieuwsbrief rebranding Gerbera United

Onze toewijding aan klantgerichtheid en vooruitdenken, streven wij er voortdurend naar om 'the perfect match' te zijn tussen ons uitgebreide assortiment gerbera's en onze klanten. Wij streven naar heldere communicatie, proactief meedenken en het vermogen om vooruit te kijken naar uw behoeften en marktontwikkelingen.

Benieuwd naar onze nieuwsbrief? Bekijk hem hier!